DANSK PRODUCERET KVALITET

ATLANTIS er en serie badekar og spabade i den bedste kvalitet produceret til vvs grossisten AO Johansen. Alle vore spabade bliver fysisk testet og trykprøvet for eventuelle lækager etc. inden de forlader fabrikken. Under denne test tjekkes alle funktionerne i spaen via et avanceret computerprogram. Når testen er fuldført bliver det enkelte spa tildelt et serienummer.

Alle vore systemer er Demko godkendt og CCA certificeret

SERVICE

Danspa har tilknyttet sin egen serviceafdeling, som er landsdækkende. Såfremt evt. driftforstyrrelser skulle forekomme i garantiperioden, kører vores uddannet personale ud og servicerer spaen. Vi kan servicere alle typer spa, fx. Jacuzzi, Royal m.m.

Om os

Danspa & Pool startede i 1989 i Vejle, og har siden produceret og solgt tusindvis af kvalitets spa og pool tilbekør og kemi til hele Scandinavien. Danspa er i dag en del af Royal Bad & Spa i Kolding, hvor vi har lager og produktion.

 

 

 

 

GARANTI

Garantien dækker alle fabrikationsfejl i op til 2 år fra købsdato, under forudsætning af, at badekarret/spaen er installeret af en autoriseret installatør. Garantien dækker ikke ”kosmetiske” skader såsom riser og skrammer. Garantien bortfalder i øvrigt helt, hvis badekarret/spaen ikke er korrekt vedligeholdt. Drift og vedligeholdelsesinformation på badekaret/spaen bliver leveret med produktet.

Desuden er der vedlagt en brochure, som indeholder nyttige informationer fra Activ Pool & Spa.

- Salg og service ring på Tlf.: 7582 1044